träningsinspiration

Oh what a day…

Vilken härlig onsdag! Började med pressvisning imorse där Casall visade upp sin höst/vinter-kollektion och bjöd på en explosion av energi och träningsinspiration. Sara hade gjort ett fantastiskt jobb och alla dansare med löjligt snygga Jennie Widegren i spetsen var helt magiska! ”Alla” var där och jag hann tyvärr inte prata med alla eftersom jag var tvungen att susa vidare till jobbet för att se ett par kunder svettas i sommarvärmen. Hann dock hälsa på bl.a. Anna som var där med sina sockersöta tvillingar som fyller ett år idag (hurra!). Ibland önskar jag att timmarna var dubbelt så långa…minst.

Fullkomligt studsade från visningen med en fin goodiebag på axeln (ska såklart visa vad jag fick senare), och när det var dags för lunch ignorerade jag hungern en stund för att susa runt Djurgårdsbrunnskanalen istället. Tusen ton energi i kroppen! Tunga steg idag dock jämfört med igår, och lunchen i solen i Humlegården smakade extra ljuvligt efteråt.

En utomhustupplur och ett par jobbtimmar senare skuttade jag vidare till SATS Spårvagnshallarna där fina fröken Clarén höll hov med ett genrep inför Workout Åre i helgen. Svetten sprutade och kroppen skakade, och ni som ska till Åre och inte går på hennes Functional Moves i helgen kommer att missa något alldeles extra…tro mig.

All in all – en mycket bra onsdag, och jag siktar på en minst lika bra torsdag. Massor med jobb väntar, men sedan en avrundning med min bästa vän på Centralbadet. Verkligen inte fy skam.

Har ni tränat något idag?

När jag blir stor ska jag bli lika snygg som Jennie.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.