boybands Holistic konsert

You raise me up…

Nej, mina vänner…jag har inte dött. Jag har inte heller rest till andra sidan jorden eller försvunnit spårlöst. Jag har bara haft ett litet (well, ganska stort…) break från min blogg och bara fokuserat på mitt ”riktiga” liv. Har noll koll på vad ni alla har haft för er under några veckor och har än mindre hunnit skriva något själv. Tack för kommentarer och mail om att ni saknar mig…det värmer.

Tre veckor(!) har passerat och jag har en hel del kul (förutom the usual jobb och träning) att titta tillbaka på i form av kvalitetstid med vänner och familj, biosmygpremiär (filmen Cockpit med Jonas Karlsson – riktigt kul!) på nya fina Rigoletto, kokosfest med bästa Holistic, Gröna Lunds-premiär, en magisk konsert med Ryan Adams i sällskap av fina E, Run4Fun där en kund gjorde mig superstolt och tog sig runt en mil för första gången i sitt liv! Ja, och en smått sömnlös boyband-resa till Malmö och Oslo för att se barndomsidolerna NKOTB och Backstreet Boys på samma scen…för femte gången sedan i somras. Mycket kul och liiite för korta dygn kan jag konstatera, och jag skulle faktiskt behöva ett par dagars semester och bara ligga platt på marken och vila nu.

Men…även om jag är tillbaka här, är jag det knappt i den riktiga världen. Med nya väskor packade sitter jag nämligen nu på ett tåg norrut. Helgen bjuder på lite äventyr som innebär ingen vila what so ever. Jag ska återuppleva vandringseuforin jag kände för drygt två år sen, om än i en lightversion. 75-80 km på två dagar med en kär vän står på menyn och jag ska njuta av varje steg…återkommer snart och berättar hur och varför.

Är ni fortfarande med mig?

Ganska happy Helena under ett möte med en av idolerna – Jon Knight i NKOTB.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Erika
  18 maj, 2012 at 14:18

  Alltid! <3

 • Reply
  soffan
  18 maj, 2012 at 14:54

  Jepp, alltid! <3

 • Reply
  Frida
  18 maj, 2012 at 15:06

  Hell yeah!

 • Reply
  Bottne
  18 maj, 2012 at 15:12

  Alltid! 🙂

 • Reply
  Suzan
  18 maj, 2012 at 17:07

  Åhh, men som jag har saknat dig!!

 • Reply
  Lotta
  18 maj, 2012 at 17:47

  Såklart!

 • Reply
  Ellinor
  21 maj, 2012 at 08:46

  Ja, du har då sannerligen inte legat på latsidan. Det är viktigt att man inte glömmer av att leva och att det riktiga livet faktiskt utspelar sig utanför internets vida väggar 😉
  kram

 • Reply
  Christer Barregren
  25 maj, 2012 at 04:26

  Vi är alltid med dig 🙂

 • Leave a Reply