frukost

Fredag = bradag

Fredag…och jag ska inte berätta hur fruktansvärt (Voltaren-läge) ont jag fortfarande har i mina ben efter mitt träningspass i tisdags (och hur jag genomled en mil löpning igår i tron om att jag skulle skrämma bort den). Jag ska inte heller berätta hur ovant det var att igår se (jävligt snygga) Tom Cruise som hårdrockare i Rock of Ages (premiär om två veckor), inte heller hur otippat bra han sjunger(!)…eller att jag förmodligen kommer att lyssna på 80-talsrock hela helgen (hej nostalgi!).

Nej, jag ska bara berätta hur glad jag är över att det är sol ute, att det är fredag och att jag sedan i höstas har frysen full med mammas blåbär och svarta vinbär så att jag kan starta dagen med världens godaste frukost. Det här blir en bra dag – ok?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.