Nike Run Club,  styrketräning

Kultingpass

Ok. Om gårdagens pass (kul att så många verkar ha hängt på och testat!) kändes grisjobbigt så blev dagens mer som en kulting. Alltså, ingen söt liten rosa gulleplutt utan mer en ful och smutsig. Ben stod på menyn och det som bjöds var följande:

° Utfallsgång med rotation över främre knät.
° Raka marklyft.

° Djupa knäböj med kettlebells.
° Enbensknäböj (utfall med bakre benet på en bänk).

° Knäböj på Bosu-boll. 
° Bencurl i maskin.
° 400 meter (långsam) löpning med mina fivefingers.

° Crunch på Bosu-boll.
° Plankan med tyngdförflyttning höger-vänster.

Fyra superset x 3…och avslutade med 2000 meter roddmaskin. Jag hatar roddmaskinen. Hatar I tell you. Det var 9 minuter konstant mjölksyra i rumpan och en puls på en miljon slag i minuten…men känslan efteråt – UNDERBAR!

Benpasset som kändes som en grymt bra idé för några timmar sen känns nu som en extra utmaning inför Nike+ Run Club Stockholm som jag missade förra veckan och nu har planerat att fira nationaldagen med imorgon…hej tio kilometer slit! Någon mer som ska dit?

Sa jag att jag hatar den här maskinen?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.