Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Fredag = bradag

Fredag…och jag ska inte berätta hur fruktansvärt (Voltaren-läge) ont jag fortfarande har i mina ben efter mitt träningspass i tisdags (och hur jag genomled en mil löpning igår i tron om att jag skulle skrämma bort den). Jag ska inte heller berätta hur ovant det var att igår se (jävligt snygga) Tom Cruise som hårdrockare i Rock of Ages (premiär om två veckor), inte heller hur otippat bra han sjunger(!)…eller att jag förmodligen kommer att lyssna på 80-talsrock hela helgen (hej nostalgi!).

Nej, jag ska bara berätta hur glad jag är över att det är sol ute, att det är fredag och att jag sedan i höstas har frysen full med mammas blåbär och svarta vinbär så att jag kan starta dagen med världens godaste frukost. Det här blir en bra dag – ok?

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment