access rehab,  föreläsningar,  löpning

Change of plans och föreläsningen ni inte vill missa!

Jaha. Den där GRIT-comebacken som jag så stort hade planerat idag fick jag ju se i stjärnorna efter. Mitt på dagen idag tyckte min kropp nämligen att det var dags att börja frysa och svettas om vartannat, och halsen tyckte att det kändes som en bra idé att klia lite sådär lagom irriterande. Jag tyckte inte alls att det var någon bra idé, men istället för att deppa ihop tog jag ett moget beslut att boka av träningen och åka hem för att hjälpa kroppen att inte bli sjuk.

Jag tänkte t.o.m. ett steg längre (kors i taket!) och bestämde mig för att boka av mitt tänkta träningspass imorgon också, och istället bokade jag in mig på en föreläsning som plåster på såren. Min briljanta sjukgymnast, aka trollkarlen, David Felhendler ska nämligen prata om ”Löpningens anatomi” tillsammans med Lisa McRae Blommé imorgon på Medborgarskolan, och jag känner verkligen att jag vill veta mer om vad som egentligen händer i kroppen när jag springer och hur jag springer bäst för att hålla mig skadefri. Känns som att jag aldrig kan veta för mycket om ämnet i fråga…och jag misstänker att det finns fler som läser detta nu som känner samma sak? Det finns fortfarande några platser kvar, så gå in här och anmäl er och häng med vet ja’!

Nästa pass kommer dessa att användas ännu mer rätt och skadefritt…amen.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.