löpning

Hej måndag!

Varje måndagmorgon sitter jag och tittar igenom min kalender (ja, jag har en papperskalender också utöver min digitala i iPhonen) för att se vad som händer kommande vecka. Det märks att träningshösten börjar smyga sig på – det blir trängre och trängre på raderna, grejer stryks, suddas och skrivs dit på nytt. Det är lite pussel för att få ihop allt och hinna vara med på allt man vill.

Just den här veckan ser ljus ut på träningsfronten, och det startar redan ikväll med GRIT-comeback. På fredag bjuder Nike in till ett NTC-event (som alla kan vara med på!), på lördag springer jag Tjejmilen för Plan Sverige och på söndag väntar le grand finale – Löpardag på Bosön med Running Sweden och Sprintime Travel.
Jag har anmält mig till ett backintervallpass, ett löpskolningspass och ett löpstyrkepass…och ett par sköna föreläsningar däremellan för att kunna återhämta mig lite. Ska bl.a. lyssna på LG Skoog -mannen som har lyckats göra Lidingöloppet på 1.43(!)…ofattbart.
En hel dag med en massa löpning blir det, och jag ser verkligen fram emot det! Sliten kommer bara att vara förnamnet på söndag kväll när jag lägger mig i soffan, men det kommer att vara värt att få tanka en massa ny kunskap om min favorithobby! Någon mer som ska dit?

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.