träningsprylar

Hjälp!

En snabb fråga bara – hur F*N förvarar ni (som bor i en etta stor som en skokartong) alla era träningsskor!? Please – kan inte alla som har en superdupersmart skoförvaring antingen publicera en bild på sin blogg och länka som en kommentar, alternativt maila mig en bild till helenateodora@hotmail.com? Bra tips belönas!
TACK.

Gammal bild = fler skor nu… Känner ni paniken?

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Anna
  28 augusti, 2012 at 07:33

  Helt ärligt, behöver du verkligen så där många par?
  Äta ekologiskt och måna om sin hälsa och köpa sjukt mycket skor rimmar illa tänker jag.
  Tänk på miljön du ska träna i och nöj dig med 1 par löparskor och 1 par gruppträningsskor. Det räcker och vi får mindre påverkan på vår miljö genom minskade utsläpp.

  • Reply
   Helena
   28 augusti, 2012 at 09:41

   Nej, SJÄLVKLART behöver jag inte alla dessa skor, och jag förstår såklart din tanke! Tro mig, jag gör mitt bästa för att skicka vidare till bättre behövande lite nu och då. 🙂

 • Reply
  thesonj
  28 augusti, 2012 at 08:58

  om du bara har något att hänga den på är en sån här (eller liknande) himla finurlig: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00193386/
  en sån körde jag både i gamla pyttelilla lägenheten och nuvarande något större. sväljer ett helt gäng skor!

 • Reply
  Elin
  28 augusti, 2012 at 09:43

  Haha! Känner igen det där! Fast jag har inte lika många.. Men nog hopar dem sig alltid. Fast jag har en hel källare att fylla i vårt hus! =)
  Och klart att man inte bara kan ha ett par av varje, vad är det för svammel?!
  Mitt tips är något vägghängt! Innanför en garderobsdörr eller bara op väggen för att visa upp alla dina snygga trotjänare! Hittade en bild : http://www.viivilla.se/Archive/viivilla.se/articles/77/0000006377.jpg
  Den finns på Ellos och kostar 299 kr. Ett kap tycker jag! =)
  Ha en härlig dag!
  Kram Elin

 • Reply
  Ellinor
  28 augusti, 2012 at 10:11

  En Billyhylla i förrådet 🙂

 • Reply
  Henke
  28 augusti, 2012 at 10:15

  Hehe, jag är nog inte heller speciellt bra på att förvara alla dessa träningsskor, men har man en fetisch så har man 😉 Just nu ligger de i garderober, på den alldeles för trånga skohyllan, och även på hatthyllan…:S

  Då jobbar jag ändå i Heminredningsbranschen…

 • Reply
  Lisah
  28 augusti, 2012 at 11:00

  Hej Helena! Jag är också en stor sucker på skor, tyvärr även på såna jag inte ens använder.. jag förvarar träningsskor i min klädkammare, resten i Billys Bokhyllor, som du kan se på bilderna i länken jag bigogar. 🙂 Dem är bra, eftersom dem inte tar stor plats då dem inte är särskilt djupa och det får plats 4 par på varje hyllplan 🙂

  http://hittaingetledigtnamn.blogg.se/2011/june/lilla-prinsessdrommen.html

 • Reply
  Petra Axlund Stegman
  28 augusti, 2012 at 13:27

  Jag har tre TJUSIG skoställ från Ikea som jag monterat ihop så de står på varandra. Det sväljer 24 par sneakers. Har du inte plats kan du testa en vägghylla, egentligen till för böcker, men funkar finfint för skor. De flesta möbelvaruhus har, Ikeas heter LACK. Man kan såklart bygge sin egen. Sen finns det asbra skoförvaring som man hänger bakom en dörr, jag har köpt min här i USA på Container Store. Eller i garderob över klädstång. Perfekt för comåpact living. Här kommer länkar:

  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10152639/
  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80163781/
  http://www.containerstore.com/shop?productId=10010675&N=&Ntt=shoes
  http://www.ahlens.se/inredning/forvaring/forvaring-hangande.html

 • Reply
  Snorkkis
  28 augusti, 2012 at 18:14

  Oj, det var många, och alla verkar vara i flitig användning. Jag som älskar löparskor känner att jag ligger lååångt efter dig!

 • Reply
  Mela
  28 augusti, 2012 at 19:26

  Alltså, när jag var trångbodd så körde jag Ikeas skofack och hängde på garderobsstången. Sväljer massor!

 • Reply
  Helena
  28 augusti, 2012 at 20:53

  TACK alla för grymma tips! Ska studera dem noga och återkommer med all säkerhet i frågan. 🙂

 • Reply
  Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner
  29 augusti, 2012 at 20:16

  Börja med Tradera, he he. När du har blivit av med några par så häng in de som kanske får vila för säsongen/månaden i en sådan där långsmal hängande, mjuk hylla i garderoben (Ikea). Fortsätt med att stapla två vanliga skoställ på varandra (eller köp en högre variant på tex Bolagret som vi gjorde). Kanske kan det hjälpa? Jag samlar också på mig enorma mängder skor, men har som tur är både en mamma och svägerska som har samma skostorlek som jag och som gladeligen ärver några par då och då.
  Kram på dig!

 • Leave a Reply