vila

Supersoffsöndag

Vaknade imorse med grav träningsvärk á la GRIT i rumpan. Jag hade redan planerat vilodag idag, och det kändes redan efter ett par steg ur sängen att det var helt rätt beslut. Jag toppade nämligen dagen med ett varv löpning runt Riddarfjärden igår eftermiddag, och när jag la mig i soffan igår kväll kände jag att kroppen behövde en lugn dag i soffan idag.

Så soffan it is idag, på heltid. Jag har läst några kapitel om Zlatan (läs!), förundrats över helt vansinnigt grymma OS-marathonlöpare (fattar ni hur snabbt de springer!?) på tv och nu väntar jag på att Sverige ska kamma hem ett guld i handboll. Idrottssöndag utan att jag rör en fena med andra ord. Känner mig mer än nöjd med att ligga still, tror att träningsglädjen och endorfinerna från igår fortfarande susar runt i kroppen. Ett fint sommarregn på det här så skulle min söndag vara perfekt.

Löparglad efter Riddarfjärden runt.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.