vila

Supersoffsöndag

Vaknade imorse med grav träningsvärk á la GRIT i rumpan. Jag hade redan planerat vilodag idag, och det kändes redan efter ett par steg ur sängen att det var helt rätt beslut. Jag toppade nämligen dagen med ett varv löpning runt Riddarfjärden igår eftermiddag, och när jag la mig i soffan igår kväll kände jag att kroppen behövde en lugn dag i soffan idag.

Så soffan it is idag, på heltid. Jag har läst några kapitel om Zlatan (läs!), förundrats över helt vansinnigt grymma OS-marathonlöpare (fattar ni hur snabbt de springer!?) på tv och nu väntar jag på att Sverige ska kamma hem ett guld i handboll. Idrottssöndag utan att jag rör en fena med andra ord. Känner mig mer än nöjd med att ligga still, tror att träningsglädjen och endorfinerna från igår fortfarande susar runt i kroppen. Ett fint sommarregn på det här så skulle min söndag vara perfekt.

Löparglad efter Riddarfjärden runt.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sirpa
  12 augusti, 2012 at 14:15

  Fin bild på dig! Kram

 • Reply
  Anna
  12 augusti, 2012 at 16:22

  Vilar också – blev långpass igår och idag känns det bra att återhämta sig. Men sneglar lite på ett yinyoga-pass online, det är nåt jag verkligen skulle behöva idag …

 • Reply
  Hurra! « Health by Helena
  16 augusti, 2012 at 21:08

  […] Supersoffsöndag […]

 • Leave a Reply