löpning

Krasch

Ja, tisdagen var lite av en krash både tränings – och bloggmässigt (inte på något annat plan, tur nog). På morgonen sprang jag en 8-kilometersrunda på Djurgården (delar av Tjejmilen-banan för övrigt) som var den segaste sedan den där ödesrundan i Kroatien för en knapp vecka sen. Fortfarande elefantben very much och träningsvärk sedan GRIT-passet i lördags, och varje steg kändes som en smärre pina.
På kvällen när jag kom hem och skulle blogga om eländet var mitt mobila bredband dött. 3:s nät hade visst somnat p.g.a. av någon hade grävt av en kabel. Smått handikappad utan uppkoppling och lite irriterad (jag hatar att jag tillåter mig själv att bli irriterad över tekniska prylar…) gick jag och la mig och läste om Zlatan istället, somnade tidigare än jag brukar och vips så känner jag mig mycket piggare och gladare idag! Träningsvärken är nästan borta (äntligen!) och jag kanske faktiskt kan släpa mig iväg och träna med Nike+ Run Club ikväll. Någon mer som ska dit?

Låt er inte luras…jag vara bara glad att löpningen äntligen var över.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.