lopp,  musik,  Okategoriserade

Hit me!

Idag är det en vecka kvar till Stockholm Halvmarathon, mitt tredje i ordningen. Tävlingsnerverna börjar redan göra sig påminda så smått, och det ska verkligen bli hur kul som helst att ställa sig på startlinjen nästa lördag!

Ni är några som undrar vad jag har för mål med årets lopp. Det är tre år sen jag sprang halvmaran senast, och mitt personbästa på 1.36.12 som jag satte då ligger nog tyvärr en bit från dagens verklighet. Jag har verkligen inte löptränat lika mycket nu som då, jag väger 4-5 kg mer (jo, det påverkar mer än ni tror…) och även om jag skulle vilja kunna tro att jag om en vecka orkar hålla 4.36-tempo i 21 kilometer, så vet jag att det är en fantasifull utopi. Nej, kommer jag in under 1.40 får jag vara väldigt nöjd i år. Det här kan kanske vara första gången i ett lopp som jag istället kommer att försöka slå någon annans tid…min chef startar nämligen i startgruppen efter mig. Ingen prestige alls som ni förstår. 😉

Hur som helst, jag behöver lite hjälp på vägen! Jag sitter här hemma och försöker snickra ihop den ultimata Spotify-listan inför nästa helgs utmaning, och jag har kört fast lite. Allmänt hjärnstillestånd när det gäller bra löparlåtar råder, men jag är rätt säker på att alla ni som läser det här sitter inne med åtminstone en favorit!? Kan ni inte droppa en kommentar med en Spotify-länk och hjälpa mig att bygga…please? Självklart publicerar jag listan här sen när den är klar!

Min absoluta favorit just nu är She Wolf med David Guetta feat Sia, jag snodde den av Annika inför Tjejmilen och den ger verkligen vingar under skorna!

Drygt 1 km kvar till mål i Tjejmilen 2012.
Foto: Aftonbladet

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.