Holistic,  kost,  kosttillskott,  vänskap

Söt som kokos?

Min lördagskväll spenderades vid ett härligt middagsbord tillsammans med vännerna från Holistic och en skön blandning av bl.a. superlöpare, dansare, mediagurus, läskiga mördare, superentreprenörer och vänner. Hela kvällen var en njutning i god mat, intressanta livsöden, novemberlånglöpningsplanering (ska berätta mer snart!) och en massa skratt. Somnade med ett stort leende och konstaterade för – jag vet inte vilken gång i ordningen – att möten med människor gör mig så fantastiskt glad!

Med oss hem fick vi en påse med lite smått och gott – bl.a. en burk med kokossocker. Innan kokosnöten blir kokosnöt tas saven från blomman och kokas sedan på låg värme tills det bildas kristaller. Till skillnad från vitt socker har kokossockret kvar sina vitaminer och mineraler, aminosyror och enzymer. Malin testade det i sitt te efter middagen och tyckte att det hade en touch av kolasmak. Jag lovar att återkomma när jag har testat det själv och tagit reda på om det smakar lika gott som det doftar…typ nybakade kakor.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.