Holistic kost kosttillskott vänskap

Söt som kokos?

Min lördagskväll spenderades vid ett härligt middagsbord tillsammans med vännerna från Holistic och en skön blandning av bl.a. superlöpare, dansare, mediagurus, läskiga mördare, superentreprenörer och vänner. Hela kvällen var en njutning i god mat, intressanta livsöden, novemberlånglöpningsplanering (ska berätta mer snart!) och en massa skratt. Somnade med ett stort leende och konstaterade för – jag vet inte vilken gång i ordningen – att möten med människor gör mig så fantastiskt glad!

Med oss hem fick vi en påse med lite smått och gott – bl.a. en burk med kokossocker. Innan kokosnöten blir kokosnöt tas saven från blomman och kokas sedan på låg värme tills det bildas kristaller. Till skillnad från vitt socker har kokossockret kvar sina vitaminer och mineraler, aminosyror och enzymer. Malin testade det i sitt te efter middagen och tyckte att det hade en touch av kolasmak. Jag lovar att återkomma när jag har testat det själv och tagit reda på om det smakar lika gott som det doftar…typ nybakade kakor.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Fyscoachen
  30 september, 2012 at 09:17

  Det där måste man köpa hem till hälsoskafferiet och testa! Ha en fin dag!

 • Reply
  Annika
  30 september, 2012 at 09:35

  Jag har testat det i en variant av kladdkaka, smakade åt nougathållet=tummen upp!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  30 september, 2012 at 12:08

  Spännande!!! Måste testas 🙂

 • Reply
  Camilla
  30 september, 2012 at 14:49

  Ja har bara testat mitt en gång, då i en typ smulpaj – funkade perfekt! Då kände ja dock ingen kola smak.

 • Reply
  Miss Agda- Småbarnsliv och endorfiner
  1 oktober, 2012 at 21:00

  Jag använder kokossocker till tex äppelpaj. Tex min man som absolut inte gillar något ”hälsotrams” tycker det funkar fint.
  Jag hade gärna varit med i lördags (och hade tackat ja), men så bestämde min kropp annorlunda… Men härligt att ni hade det så trevligt!

 • Reply
  Christer Barregren
  2 oktober, 2012 at 12:39

  Allt blir godare med kokossocker 🙂

 • Leave a Reply