events,  välgörenhet

Ses vi den 25 november?

Jag var uppe okristligt tidigt imorse. Har besök av min älskade dalakusin, och eftersom jag har lovat att lämna av henne på ett väldigt tidigt tåg nu på morgonen var det bara att slå upp de blå klockan 04.30. Fick lite kaffetid för mig själv så jag passade på att jobba lite. När jag bläddrade framåt i min kalender blev jag påmind om en viktig söndag som jag ju vill förmedla vidare!

Skriv in söndagen den 25 november i kalendern – då bjuder Bloggar om träning, som jag är en del av, in till en hel dags träning på Sportlife Östermalm till förmån för Ung Cancer. Du betalar valfri summa, men minst 50 kr, per klass. Betalning sker kontant på plats. Alla pengar vi får in går oavkortat till Ung Cancer med syfte att ge unga vuxna cancerdrabbade en bättre levnadssituation.

Läs mer om eventet på Facebook och anmäl dig sen till Åsa på asa@vlhalsa.se om du vill vara med. Vad kan vara bättre en söndag i november än att få svettas för en god sak?

Schema:

CYKELSALEN

11.30: 55 minuter cykelträning med Sara Rönne med uppdrag Mission Possible. Vi använder pulssystem från Activio.

14:00: 55 minuter cykelträning med Jaime Palou & Viktor Ehrnholm Larsson. Vi använder pulssystem från Activio.

GRUPPTRÄNINGSSALEN

10.15: 55 minuter crosstraining (pulsbaserad styrketräning) med Lovisa Sandström. Lovisa är träningsexpert inriktad på tuff funktionell pulsbaserad styrketräning. Lovisa är PT, idrottslärare och skriver en av Sveriges största träningsbloggar på Lofsan.se. Ni kan se Lovisa som utmanare i Gladiatorerna och som träningsexpert på Nyhetsmorgon i TV4 under hösten och vintern 2012.

12.40: Casall T.O.D. – Training of the day. Eventklass från Casalls nya träningsapp med fokus på tuff hemmaträning som tränar både styrka och kondition.

15.10: Rörligetsträning med Jessica Clarén. Mer information om denna klass kommer inom kort.

16.10: Föreläsning på temat ”Ung Cancer berättar”

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.