mat,  strongman

T.r.a.s.i.g.

Alltså, jag hade inte kunnat ana hur mycket lördagens äventyr skulle slita på min kropp. Mina muskler och hela mitt nervsystem fick sig onekligen en ordentlig genomkörare när jag slog alla mina aningar och förväntningar…det är rätt uppenbart att jag inte är van att lyfta några hundra kilo på en och samma dag. Idag försökte jag springa lite, men efter 5 rätt snabba kilometer kändes benen ungefär lika möra som efter en halvmara så jag lade ner.

Nu på kvällen hade jag storslagna planer på att besöka mitt stamhak Musslan och lyssna på lite livemusik, men det enda jag i slutändan orkade med min tunga kropp och trötta huvud var att kasta ihop någon typ av (supergod!) köttfärsröra (som skulle ha blivit chili con carne, men jag hade visst inte köpt de där bönorna som jag var säker på att jag verkligen hade köpt…) , avnjuta avsnitt 4 av Homeland på SVT Play och sedan hänga i soffan. Helt färdig.

Jag har ju ett litet projekt att klara av på lördag, så jag måste nu med alla medel 1. återhämta mig och 2. hålla mig frisk. Amen.

Riven vitkål, avocado, babyspenat och riven parmesan – givna tillbehör.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.