mat strongman

T.r.a.s.i.g.

Alltså, jag hade inte kunnat ana hur mycket lördagens äventyr skulle slita på min kropp. Mina muskler och hela mitt nervsystem fick sig onekligen en ordentlig genomkörare när jag slog alla mina aningar och förväntningar…det är rätt uppenbart att jag inte är van att lyfta några hundra kilo på en och samma dag. Idag försökte jag springa lite, men efter 5 rätt snabba kilometer kändes benen ungefär lika möra som efter en halvmara så jag lade ner.

Nu på kvällen hade jag storslagna planer på att besöka mitt stamhak Musslan och lyssna på lite livemusik, men det enda jag i slutändan orkade med min tunga kropp och trötta huvud var att kasta ihop någon typ av (supergod!) köttfärsröra (som skulle ha blivit chili con carne, men jag hade visst inte köpt de där bönorna som jag var säker på att jag verkligen hade köpt…) , avnjuta avsnitt 4 av Homeland på SVT Play och sedan hänga i soffan. Helt färdig.

Jag har ju ett litet projekt att klara av på lördag, så jag måste nu med alla medel 1. återhämta mig och 2. hålla mig frisk. Amen.

Riven vitkål, avocado, babyspenat och riven parmesan – givna tillbehör.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Annika - strongday.se
  30 oktober, 2012 at 21:21

  Haha ja så var det dära lilla projektet visst ja.. Benen i högläge och vila så ska det nog gå super, du har ett grymt pannben och en grym kropp!

 • Reply
  Jojohanna
  30 oktober, 2012 at 21:36

  Åh, jag önskar att jag var sådär musikaliskt duktig och hade ett stamhak. Men jag tar mig banne mig aldrig iväg på dylika kulturella häppenings. Får bli ett nyårslöfte kanske..

  Nu lät soffkväll rätt skönt det med, så vila upp fötterna nu.

 • Reply
  Rund är också en form!
  30 oktober, 2012 at 21:39

  Inte alltid det går som planerat.
  Men håller tummarna för att du återhämtar dig fint. 🙂

 • Reply
  M
  1 november, 2012 at 11:02

  Aah, parmesan *vattnas i munnen*

 • Reply
  Typiskt. « Health by Helena
  1 november, 2012 at 14:10

  […] kommenteratM om T.r.a.s.i.g.Rund är också en form! om T.r.a.s.i.g.Jojohanna om T.r.a.s.i.g.Annika – strongday.se om […]

 • Leave a Reply