sjukdom

Typiskt.

Jodå, det var som jag misstänkte i tisdags…det var dags för en höstförkylning. Eller snarare hösthalsont och feber, och idag ligger jag hemma i soffan under en filt. Är inte hungrig på något annat än kall frukt och kroppen vill mest sova. Håller tummarna att det inte är någon långdragen influensa jag har åkt på, men konstaterar att helgens planer förmodligen får skrivas om en aning. Irriterande.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Heidi
  1 november, 2012 at 14:13

  Då är vi två då.
  Superjobbigt då jag riktigt längtat efter vissa pass och få pröva på nya saker. Men vad kan man? Måste låta kroppen läka och byggas upp nu. Krya på dig 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  1 november, 2012 at 19:07

  Jag har haft mitt. I nästan två veckor…. Hoppas du klarar dig med kortare förkylning. Krya på dig!

 • Leave a Reply