sjukdom

Another day…

Andra dagen hemma med min inte alls välkomna förkylning. Ganska mycket piggare idag dock, kroppen vill inte sova konstant och jag orkar t.o.m. läsa en bok eller sitta framför datorn och ta in information. Framsteg, onekligen.

Jag konstaterar hur som helst att det inte blir något VM för mig imorgon, och det känns så j*vla tråkigt att ställa in mara nummer två av två i år. Men återigen – det är bara ett lopp, och det hade ju såklart kunnat vara mycket värre än så. Men ändå – det är tråkigt att behöva ställa in saker och ting som man har planerat, oavsett vad det är…och jag gråter lite inombords, det ska erkännas.

Optimist som jag är tror jag dock att det finns någon mening med att jag inte åker. Universum vill väl inte att jag ska bila ner till Vadstena och springa 44 kilometer i kylan imorgon, och anledningen vill jag inte ens veta. Istället tänker jag gå och lägga mig i nytvättade lakan ikväll, och med stor nyfikenhet vakna imorgon och se vad livet tänker bjuda på här hemma i Stockholm istället. Kanske ringer mannen i mitt liv äntligen på dörren och vill krypa ner i soffan och titta på några avsnitt av min nya drog 24 (jag vet, jag är sist i världen) tillsammans med mig? Jo, så blir det nog. Förmodligen.

Piggare, men inte skitpigg.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.