morgon

Vilken start!

Ibland börjar ju veckorna onekligen lite bättre. Idag har jag unnat mig sovmorgon, en lååång stund med tända ljus och en kopp kaffe…och när solen tittade fram utanför fönstret (älskar det guldfärgade trädet utanför min lägenhet!) satte jag mig och planerade veckan. Det finns mycket kul att se fram emot vecka 43 inser jag, förutom jobbet. Jag ser ett mindre och ett STÖRRE (berättar mer när det är dags…)jobb för mitt andra jag som filmkritiker. En efterlängtad stund med lillebror. En lördag som kommer att ställa rejäla krav på mig och min kropp. Däremellan en massa timmar som jag kommer att ägna åt min egen träning, som för tillfället går j*vligt bra – jag känner mig starkare än på länge!

Hur startade du dagen?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.