28 dagars löpning,  träningsprylar

Det bästa…

…med att springa sina 20 utomhusminuter direkt på morgonen är att man sen kan träna inne på eftermiddagen. Det har varit extremt mycket snack (och mycket gnäll) om vädret idag, och visst – det är ju onekligen inte det bästa man kan tänka sig, men jag är iallafall glad att jag får välja och stanna inomhus och titta ut på det genom fönstret om jag vill. Jag hade ju kunnat jobba som brevbärare…

Det snöregnar fortfarande ymnigt utanför mitt fönster just nu, termometern visar +1 och eftersom det verkar vara något som ska hålla i sig till imorgon så har jag bestämt mig för en repris av dagens koncept då. Ställa klockan på t.i.d.i.g.t, svälja den fulaste grodan först och sedan ha en skön nedförsbacke genom arbetsdagen, och förmodligen landa i ett styrkepass på eftermiddagen.

Ger ni er ut i novembervädret och tränar?

Nike Free 3.0 – probably the skönaste sko in the world.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.