28 dagars löpning träningsprylar

Det bästa…

…med att springa sina 20 utomhusminuter direkt på morgonen är att man sen kan träna inne på eftermiddagen. Det har varit extremt mycket snack (och mycket gnäll) om vädret idag, och visst – det är ju onekligen inte det bästa man kan tänka sig, men jag är iallafall glad att jag får välja och stanna inomhus och titta ut på det genom fönstret om jag vill. Jag hade ju kunnat jobba som brevbärare…

Det snöregnar fortfarande ymnigt utanför mitt fönster just nu, termometern visar +1 och eftersom det verkar vara något som ska hålla i sig till imorgon så har jag bestämt mig för en repris av dagens koncept då. Ställa klockan på t.i.d.i.g.t, svälja den fulaste grodan först och sedan ha en skön nedförsbacke genom arbetsdagen, och förmodligen landa i ett styrkepass på eftermiddagen.

Ger ni er ut i novembervädret och tränar?

Nike Free 3.0 – probably the skönaste sko in the world.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Västgötskan
  28 november, 2012 at 21:03

  Regn ELLER snö (och minusgrader) är helt ok.
  Men den här riktiga snålblåsten, iskylan och snöslasket: Nej tack! Någon måtta får det vara… 😉

 • Reply
  sandra
  28 november, 2012 at 21:34

  det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! 😀 bara att ge sig ut liksom haha tränar oavsett väder så mycket som möjligt ute.

 • Reply
  Anna
  28 november, 2012 at 22:54

  Just min tanke för morgondagen – och skrev detsamma idag. Kanske en dagsljusjogg imorron förmiddag!
  Det ÄR skönt med frisk luft. På riktigt. Det är bara klädseln som ska anpassas.

 • Reply
  Karin FoH
  29 november, 2012 at 05:53

  Härligt; du tränar på oavsett väder! Jag för detsamma, men håller mig till uppvärmningsjogg ute i slasket för att sedan träna styrka utomhus.

 • Leave a Reply