kost,  mat,  Okategoriserade

Jag hjärta MOM

Det är rätt sällan jag äter lunch ute. Jag gillar att ha matlåda med min hemlagade mat så jag har full koll på vad jag får i mig. Sedan gymmet jag jobbar på flyttade till nya lokaler har jag dock upptäckt ett nytt favoritställe som ligger rakt över gatan, och som jag misstänker kommer att göra att jag kanske äter hemlagat lite mer sällan under vintern som kommer.
Jag uppskattar verkligen ställen som tänker ekologiskt, närproducerat och skippar smakförstärkare, konserveringsmedel, färgämnen och annat onödigt i maten, och istället bara lagar bra och riktigt god mat utan konstigheter. MOM är ett sådant ställe.

Idag åt jag möra kalvfärsbiffar (som på bilden råkade gömma sig) i en tomat – och currysås med en varm sallad på bulgur och en massa mumsiga grönsaker, kikärter och svamp. Väl värt pengarna och en klart godtagbar anledning att glömma matlådan ibland!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.