kost mat Okategoriserade

Jag hjärta MOM

Det är rätt sällan jag äter lunch ute. Jag gillar att ha matlåda med min hemlagade mat så jag har full koll på vad jag får i mig. Sedan gymmet jag jobbar på flyttade till nya lokaler har jag dock upptäckt ett nytt favoritställe som ligger rakt över gatan, och som jag misstänker kommer att göra att jag kanske äter hemlagat lite mer sällan under vintern som kommer.
Jag uppskattar verkligen ställen som tänker ekologiskt, närproducerat och skippar smakförstärkare, konserveringsmedel, färgämnen och annat onödigt i maten, och istället bara lagar bra och riktigt god mat utan konstigheter. MOM är ett sådant ställe.

Idag åt jag möra kalvfärsbiffar (som på bilden råkade gömma sig) i en tomat – och currysås med en varm sallad på bulgur och en massa mumsiga grönsaker, kikärter och svamp. Väl värt pengarna och en klart godtagbar anledning att glömma matlådan ibland!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  M
  13 november, 2012 at 20:57

  Vi har också börjat handla på MOM, senast för några dagar sedan när vi inte orkade laga mat själva. Gott.

 • Reply
  Karin FoH
  13 november, 2012 at 22:10

  Förstår att du kommer hoppa över matlådan ibland. Verkar gott det där!

 • Reply
  Hans
  14 november, 2012 at 09:05

  Helt missat dom, kul! Nära jobbet också, perfekt! Ser bra ut, men de verkar ha missat vegoalternativ i sin meny eller?

  Sv: Jag har faktiskt hängt med honom uppe i Umeå typ -96. Har följt honom sen Fireside-tiden och gillat allt han gjort!

 • Reply
  Petra Axlund Stegman
  14 november, 2012 at 13:52

  Låter himla bra. Men är allt ekologiskt? Köttet också? Det står inget specifikt på hemsidan. Det borde de ju skriva om det var så.

 • Leave a Reply