Okategoriserade

Måndagsmums

Precis hemkommen från jobbet hänger jag hemma i soffan och slickar fortfarande mina sår efter en helt fantastisk födelsedagsfest (inte min egen) i lördags. Det är bara att konstatera att jag inte är 20 längre, och att en sen kväll…natt…tidig morgon…sätter sina spår i mer än en dag. Så värt dock.

Jag har således inget vettigt what so ever att rapportera när det kommer till fysisk aktivitet, för idag har jag ägnat mig åt helt andra saker. Jobbat, bockat av en film på den pågående filmfestivalen, lapat lite novembersol, köpt biljett till en unik och efterlängtad konsert på fredag och jobbat lite till. Efter det har jag mest hängt hemma och missbrukat mitt favorit-YogiTea. Choco med en skvätt sojamjölk är helt fantastiskt gott och ett bra sätt att avrunda en trött måndag. Imorgon är jag piggare igen, då j*vlar!

Alla YogiTea-förpackningar bjuder på en yogaövning – kul grej!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.