kost mat

Curry nam nam!

Lyckan i att ramla hem sent från jobbet, trött i både kropp och knopp efter löprunda nummer 24 av 28 (bara fyra kvar!) och en hög kunder, öppna kylskåpet i jakt efter middag och inse att den står färdiglagad och klart och bara väntar. Eftersom jag har levt de senaste 5 åren utan micro fick jag i vanlig ordning värma i en kastrull på spisen istället, och eftersom jag inte var det minsta sugen på kokt potatis(?) så fick den stryka på foten. Hur som helst – Svarta Lådans currykyckling kan vara det godaste jag har ätit på länge, och bilden gör den ingen rättvisa what so ever.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rund är också en form!
    20 december, 2012 at 17:52

    Curry i allmänhet och kombon curry+kyckling i synnerhet är grymt gott! 🙂

  • Leave a Reply