28 dagars löpning,  löpning

Tipptapptipptapp…

…tippetippetipptapptipptipptapp. Tipptapptipptapp….ja, det var exakt det som ekade i mitt huvud i 6,5 km under min 25:e löprunda idag. Min hjärna är lite småtrött, och det – tillsammans med att jag under löprundan såg två hästar med en släde(!) och bjällror som ekade över hela Djurgården när jag sprang – fick mig att verkligen inse att det är dags för jullov.

Så, jullov it is. Jag kramade de sista kunderna (och tog i hand på han den där som skickade sms:et och drog igång löparutmaningen om att det minsann blir en 29:e runda på självaste julafton, bara för sakens skull) och alla mina underbara kollegor, tog med min jättestora julblomma som en mycket vänlig kund hade budat över, tuggade i mig min pepparkaka som en av dem hade bakat och sa god jul. Imorgon är jag ledig och då sätter jag mig i en bil med lillebror och styr upp mot Dalarna. Ja, efter att jag har sprungit runda nummer 26…såklart.

Fin kaka från en fin vän och kollega. Kärlek all the way.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.