28 dagars löpning

Vitt och vackert…

…och inte ett enda litet tecken på att jordens undergång kommer att drabba oss idag. Så beskriver jag bäst löprunda nummer 26 av 28, och nu börjar jag faktiskt längta efter att få vila en dag eller två. Började räkna ihop mina kilometer igår och det är onekligen ett gäng…två(!) rundor kvar, och dan före dopparedan knyter jag ihop säcken hemma i Dalarna.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linnea
  22 december, 2012 at 07:42

  Jag kommer oxå från Dalarna. 🙂 vart är det du är ifrån? Jag är uppväxt i metropolen Malung!

  • Reply
   Helena
   22 december, 2012 at 12:25

   Född i Falun, uppväxt i Rättvik och har släkten i Mora och Orsa. All over the place! 🙂

 • Reply
  Linnea
  22 december, 2012 at 16:31

  Ja det blir lätt så i Dalarna. 🙂 mina föräldrar bor nu i kättbo utanför Mora, hört talas om den byn?

 • Leave a Reply