28 dagars löpning löpning mitt dalarna

Tjugosjunde dagen

-7 grader, pudersnö och ett knäpptyst dalalandskap. Löpardag 27 kändes faktiskt j*vligt seg innan jag tog mig ut, men det släppte efter ungefär 300 meter när jag mötte tre rådjur som stannade och tittade på mig. Hela rundan bjöd på lätt snöfall, pudersnö yrande runt fötterna och en lugn och underbar julkänsla som fullständigt kröp innanför skinnet på mig. Jag älskar det här.

Fint sällskap vid återhämtningen i kökssoffan…

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mo
  22 december, 2012 at 12:05

  …man kan väl lugnt säga att jag fick nostalgi-slag när jag såg den första bilden i ditt inlägg idag…alla vintrar/somrar som jag har spenderat med just den utsikten. 🙂
  NJUT av julen och snälla du, hälsa alla!

  Mo

  • Reply
   Helena
   22 december, 2012 at 12:25

   Alla hälsar tillbaka från pepparkakshuset! <3

 • Reply
  Rund är också en form!
  22 december, 2012 at 17:09

  Mysigt! Vinterlöpning är speciell.

  God jul till dig!

 • Leave a Reply