Okategoriserade

Ok, ok…

…jag ger mig. Det är inte bara vinter, det är verkligen SNÖKAOS i stan.

Jag tog mig till SF:s huvudkontor imorse för att gå på pressvisningen av Robert Redfords nya film The company you keep (premiär i januari – recension kommer på Filmkritikerna.se senare), och resan gick smärtfritt. När jag skulle hem….not so much. Det kom säkert 2 dm under tiden jag satt på bion, och när jag skulle hem var alla bussar inställda i hela stan. Tunnelbanan gick, men den sista biten hem till min kära ö – dit det inte finns någon spårförbindelse – var det bara att traska (förlåt, men jag älskar det här vädret…det pirrar i magen av glädje!).

Ett tips – stanna inomhus om ni kan.

Välkommen hem…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Träningsglädje
  5 december, 2012 at 14:37

  jag älskar det också, trots kaos. ska bege mig hem och springa nu! 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  5 december, 2012 at 18:49

  Traska är ju inte farligt. Då behöver man inte hålla sig inne. Däremot kan man ju ställa bilen…! 🙂

 • Leave a Reply