löpning

Bästa bandet?

Efter en lång fredag med tidigt jobb, morgonträning (styrka, stabilitet och lååång stretch) och ännu mer jobb fram till sen eftermiddag har jag landat hemma i soffan. Fredagar är lite heliga för mig, och jag gör inte jättegärna så mycket mer än tar det lugnt hemma med ett glas rött. Den här veckan – som de flesta andra veckor – har jag knappt hunnit öppna posten eller svarat på alla mail som har kommit från alla håll och kanter, så mina fredagskvällar är min tid att landa och samla ihop vardagarna som har gått. Otroligt skönt!

Sitter samtidigt och planerar helgens träning, och funderar lite över mitt långpass på minst 15 kilometer som jag ska få till i helgen. Jag tror att jag byter bort min traditionella söndag och springer redan imorgon, men eftersom Stockholm väntar på en kyla som ska krypa ner mot -17 grader(!) så är jag inte direkt jättesugen på att köra passet utomhus. Vilken SATS-anläggning i stan har de skönaste löpbanden? Med skönt menar jag brett och stabilt, och inte skakigt och skramligt. Ni vet nog vad jag menar, och finns det ett fönster i närheten (eftersom det verkar bli soligt…) så är det ett stort plus i kanten! Långpass på löpband är ju inte vad jag föredrar egentligen, men samtidigt är det otroligt mentalt fostrande. Well?

Hej från Photo Booth i soffan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.