löpning,  lopp

Nyfiken

För några dagar sedan fick jag en ny följare på Instagramvistartarettmarathon. På deras profil dyker det upp diverse anonyma löparbilder med smått kryptiska meddelanden, och i profilbeskrivningen får vi veta att ”Sveriges nya marathon offentliggörs den 25 april”. Hemsidan gick live härom dagen, och jag blir onekligen nyfiken på vilka det är som står bakom (och var loppet ska gå?) Det publiceras många barfotabilder…

Skärmdump från Instagram.

En kommentar

  • Annika - strongday.se

    Haha vad komiskt, jag skrev typ ett identiskt inlägg nyss om detta. går in på deras sida för att hämta länken och ser att det är dig de länkar till! Jaja, nu finns det två träningsbloggar som hetsar om samma sak, spännande är det iaf! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.