Hot MOJO,  yoga

Två gånger är en vana.

Andra måndagen på nya året och årets andra Hot MOJO-pass är avklarat. Yogafröken Jessica var på vift, och jag blev helt ärligt lite orolig när energiknippet Olle skulle vikariera. För mig är…eller var liksom Olle en pigg, energifull och sprallig man som jag aldrig har gått en klass för, men haft sällskap av under en dansklass och en ViPR för hundra år sen. Men jag har ändrat mig.

Känslan efter dagens klass var ungefär dubbelt så skön som förra veckan, och det berodde dels på att värmen och luftfuktigheten kändes mer bekväm idag, dels för att jag blev så positivt överraskad av Olle – han är ju Hot MOJO! Trots gårdagens 21 km i benen kom jag djupare ner i krigaren, högre upp i bryggan och hunden kändes mer bekväm än någonsin. Nu är söndagens halvmara bortblåst ur mina höfter och jag är återigen supermjuk och varm i hela kroppen.

Jag har verkligen hittat ett sätt att sätta guldkant på mina redan älskade måndagar, och trots att det är bitvis väldigt tungt att kämpa i den där värmen så mår jag bara helt underbart efteråt. Nu fyller jag på med vatten…massor med vatten.

Ja, min hemma-Buddha lyssnar på musik. Inga konstigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.