resor

Hela världen hemma

Försöker mig på fredagsvila efter sex dagar av välbehövlig post semester-träning. Efter veckans kortaste arbetsdag, en lunch i solen och planlöst strosande på stan åkte jag istället hem och tog en sväng med dammsugaren, öppnade en flaska rött och satte sen upp hela världen på väggen i min lilla etta.

Kartnålar ska upp, nya resor ska planeras och jag blir pirrig i hela magen av bara tanken på att få packa väskan igen, bläddra i en tjock Lonely Planet-bok (reser aldrig utan!), gå ombord på ett flygplan och landa på en plats där jag aldrig tidigare har satt min fot. Jag har ett par resmål (oh well, de blir fler och fler…) kvar på min måste se-lista, och kanske får jag sätta i en av de efterlängtade nålarna redan innan 2013 är slut…

Vart går er önskeresa?

To travel is to discover that everyone is wrong about other countries.  ~Aldous Huxley

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.