blogger boot camp,  morgon

Laugardagur*

Lördag morgon och solen skiner utanför fönstret. Twitter, Instagram och Facebook fullständigt exploderar av Fazer Blogger Boot Camp-inlägg, och jag tror faktiskt att halva tränings-Stockholm är där idag. Jag missar det traditionsenligt, och gör som förra året…satsar på nästa år.

Min dag – som startade lite för tidigt eftersom vår-Helena inte kan sova på morgnarna – innehåller istället en lugn och lång frukost, lite mer hemmapyssel, en längre löptur och en kul kväll i goda vänners lag. En helt perfekt lördag som jag startar med en hemmagjord latte på laktosfri mjölk och en vackert lila Nespresso-kapsel. Livet på en pinne.

*Lördag på isländska. Reykjavik är ett av mina måste se-resmål i livet.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.