löpning

Vårtecken

När jag börjar vakna långt innan klockan – vilket idag betydde 04.45 – när jag har sovmorgon och fåglarna kvittrar utanför fönstret. När solen tittar fram vid 05.30 och jag börjar morgonen med en hemmagjord laktosfri latte…och sen står redo på jobbets löpband 06.30. Då vet jag iallafall att min vår är här.

Hur har ni det – har ni bytt årstid?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  pilla
  14 mars, 2013 at 10:57

  Snygga dojor! Ja, fy vad kallt det är – nya istiden!

 • Reply
  Bella
  14 mars, 2013 at 13:02

  Jag avundas morgonpigga människor… ☺ härligt med vårtecken!

 • Reply
  Jojohanna
  14 mars, 2013 at 21:43

  Noop, Jag är inte redo för vår än, väntar på den perfekta vårvintern först. Som kanske startade idag, med friluftsdag i fjällen, kallföre, skidåkning, fika och massor av sol. Den säsongen får gärna sträcka sig ända till slutet av april. Om jag får bestämma… Sen skippar vi pollenvår och går direkt på sommar istället. Perfekt!

 • Leave a Reply