mitt dalarna,  träningsinspiration

Jippiii!

Det har verkligen varit bra för den där borttappade träningsmotivationen att vara på påsklov här i Dalarna. Löprundan i förrgår ligger fortfarande kvar i minnet som helt magisk, gårdagen blev helt självvalt träningsfri i soffan och idag var suget tillbaka igen.

Class Gym – ett gym jag gärna hade haft i min hemstad när jag bodde här – ligger en lagom halvmil från mamma, så jag snörade på mig skorna och sprang dit på förmiddagen. Stängt över påskhelgen, men öppet för medlemmar som tar sig in med en liten passerbricka. Imponerande hur städat och fint det var trots att det inte har varit öppet sedan i torsdags…det skulle inte hända i Stockholm (lokalpatriot, ja visst!).
Eftersom klockan ”bara” var 11 när jag kom dit (och egentligen 10 i folks hjärnor med tanke på sommartidsomställningen) så var jag nästan helt ensam i gymmet! En enda person till var där, så det var gott om plats för att köra mitt superdupersnabba och effektiva pass på en halvtimme. Knäböj, raka marklyft, TRX-roddar, armhävningar, kettlebellssvingar, axelpressar och ett par magövningar hann jag med innan mamma stod utanför och väntade på mig för att åka hem och sätta oss i den fantastiskt underbara vårsolen som har strålat sedan i fredags morse.

Jag är nog ta mig sjutton tillbaka igen – jag längtar ju till nästa träningspass!

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.