Okategoriserade

.a.p.r.i.l.

April, äntligen. Jag älskar april. För mig betyder den kommande månaden takdropp och snöfria löpturer. Fräknar på näsan och promenader på nysopade gator. Tunnare jacka och knoppande träd. Vår.

Det här med att SMHI för ett tag sedan flaggade för en nedfryst månad med noll vårvärme i sikte verkar redan vara glömt, och kanske (förmodligen) var det redan från början bara ett försök från kvällspressen att sälja lösnummer. Veckan som kommer ser iallafall i mina ögon helt underbar ut i min hemstad och jag tänker ta vara på varenda ledig minut och vara utomhus.

Min träningsmotivation är tillbaka igen efter helgens fantastiskt välbehövliga miljöombyte och jag ser med glädje fram emot många kilometer i mina löparskor innan veckan är slut. Jag kommer att starta redan i eftermiddag för att få igång kroppen efter en halv arbetsdag på en buss – vädret ser ju helt strålande vackert ut även idag. Hej april, nu kör vi!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.