löpning

Svacka(?)

Jag har hamnat i en träningssvacka. Det händer verkligen inte ofta men just nu har jag liksom ingen motivation att träna alls. I vanliga fall har jag inga som helst problem att vid första bästa håltimme på jobbet bara köra ett ombyte à la Stålmannen och störta in i gymmet eller upp på löpbandet. Men nu – not so much.

Idag hade jag återigen noll lust att byta om och börja anstränga kroppen, men med tanke på att hela min eftermiddag och delar av kvällen ska spenderas på en buss till Dalarna tvingade jag mig själv att hoppa i löparskorna. Tänkte köra en lugn halvmil på bandet bara för att få röra lite på kroppen, men facit blev 7 kilometer med fartökning varje kilometer – ett rätt bra pass med snabba och svettiga steg på slutet.

Jag konstaterade i mitt stilla sinne när jag låg under takfönstret och stretchade att min svacka inte är det minsta fysisk, den sitter bara i huvudet. Inte mindre frustrerande för det direkt, och nu tänker jag ta mitt påsklov i Dalarna och fundera över var motivationen är och hur jag ska locka tillbaka den. Tips någon?

20130328-165018.jpg

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.