lopp

DNS

Det blir inget Wellness Söder Runt idag, iallafall inte som löpare. Jag prioriterade att gå på sommarfest med mina kollegor istället, och även om det blev en ganska lugn kväll vill jag inte utsätta kroppen för en mils löpning i sol och värme idag. Mina caipirinhas är garanterat inte ute ur systemet ännu, och springa med alkohol i kroppen skulle jag aldrig göra. Det går fler lopp och den här gången kändes festen viktigare och fick kosta ett DNS i startlistan.

Istället planerar jag att ta en promenad över Västerbron och tittar på när de andra springer. Loppet verkar ha en kul inramning som jag är nyfiken på, och det kommer förmodligen att dyka upp en och annan löpare som jag känner igen och kan heja lite extra på. Ut i solen!

DNS – check.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.