löpning,  PT

Personlig löpning

Söndag betyder kontorsdag just den här veckan, oavsett om solen skiner utanför fönstret eller inte. Det är mycket att pyssla med för slutspurten innan sommar och semester, och jag ligger dessutom i startgroparna för saker som börjar ta form till hösten. Många idéer som ska knytas ihop, sorteras och landa i verkligheten, och jag stannar mer än gärna inne vid min dator och jobbar några söndagstimmar.

Jag får ofta frågor och mail från människor som vill ha hjälp att komma igång med sin löpning eller att bli bättre på att springa. Det är självklart kul att svara på era frågor så långt jag har tid och möjlighet, men jag brinner ju för det här med målsättningar, att se successiv utveckling som mynnar ut i något riktigt bra och jag känner varje gång jag får en lösryckt fråga att jag vill göra så mycket mer.
Hur stort är intresset för en löpargrupp till hösten? Jag tänker mig ett litet antal platser, mycket personligare och med det där lilla extra som de stora löpgrupperna inte kan erbjuda. Maila mig på helenateodora@hotmail.com så håller jag dig uppdaterad!

En kommentar

  • Åsa

    Spännande! Vilken nivå kommer det att vara på gruppen, eller kommer du att ha olika grupper? Jag är intresserad om det blir en nybörjargrupp.

    Kram/Åsa P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.