Plan Sverige,  Tjejmilen,  välgörenhet

Laktosfri måndag

Näst näst sista måndagen innan semester, och det märks att dagarna börjar bli lite sönderhackade nu inför sommaren. Har redan varit på jobbet och haft ett par morgonkunder, och nu är jag hemma igen och hemmakontorsjobbar en stund och laddar för lunchträning med min laktosintoleranta mages kompisar på Valio och Team Nylén. Det verkar dyka upp ett och annat bekant ansikte i Rålis och det ska bli kul att socialträna lite och käka lunch tillsammans i solen!

Dessutom har min första tusenlapp passerats i min insamling till Plan inför Tjejmilen, så under dagen ska jag beta av mina första 100 utfallssteg också…hurra!

Ses vi i Rålis idag?

Alltid Valio i frukostskålen…även imorse.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.