events,  träningsinspiration,  träningsvärk

Träningsvärk guaranteed…

Ja, imorgon kommer det vara en något decimerad form av Helena som kliver ur sängen. Lunchträningen i Rålis idag var något helt annat än den jag är van vid, och varje gång jag utsätter kroppen för något den inte gör var och varannan dag brukar den reagera med att ge mig galet mycket träningsvärk tillbaka.

Mårten och Malin körde järnet med oss på gruset och i DJ-båset stod Petter och pumpade ut musik på maxvolym. Solen stekte från en klarblå himmel och med svetten svidande i ögonen körde vi cirkelträning med 10 stationer…sprint, snakerope, ViPR, trapplöpning, armhävningar…you name it. När vi efter två varv trodde att det var över kom Mårten med en ”liten bonus” i form av 120 sekunder spänsthopp fram och tillbaka på grusplanen (testa…). Jag tror inte att det var någon som gick därifrån och var pigg i benen.
Valio bjöd på wraps, laktosfri kvarg och kallt mineralvatten på mjuka badhanddukar i solen och jag hade kunnat sitta kvar där lääänge. Hann snicksnacka lite med Annica, Terese, imponerande Emma, Lotta och Karin (äntligen fick vi träffas irl!) innan det var dags att knata hemåt och avsluta lunchträningen med de 100 första utfallsstegen som tack för den första, men inte sista, tusenlappen i min insamling för Plan och Tjejmilen (check!). Träningsvärk imorgon? Jajemän! 

Årets hittills skummaste pose…bjuder på den.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.