events träningsinspiration träningsvärk

Träningsvärk guaranteed…

Ja, imorgon kommer det vara en något decimerad form av Helena som kliver ur sängen. Lunchträningen i Rålis idag var något helt annat än den jag är van vid, och varje gång jag utsätter kroppen för något den inte gör var och varannan dag brukar den reagera med att ge mig galet mycket träningsvärk tillbaka.

Mårten och Malin körde järnet med oss på gruset och i DJ-båset stod Petter och pumpade ut musik på maxvolym. Solen stekte från en klarblå himmel och med svetten svidande i ögonen körde vi cirkelträning med 10 stationer…sprint, snakerope, ViPR, trapplöpning, armhävningar…you name it. När vi efter två varv trodde att det var över kom Mårten med en ”liten bonus” i form av 120 sekunder spänsthopp fram och tillbaka på grusplanen (testa…). Jag tror inte att det var någon som gick därifrån och var pigg i benen.
Valio bjöd på wraps, laktosfri kvarg och kallt mineralvatten på mjuka badhanddukar i solen och jag hade kunnat sitta kvar där lääänge. Hann snicksnacka lite med Annica, Terese, imponerande Emma, Lotta och Karin (äntligen fick vi träffas irl!) innan det var dags att knata hemåt och avsluta lunchträningen med de 100 första utfallsstegen som tack för den första, men inte sista, tusenlappen i min insamling för Plan och Tjejmilen (check!). Träningsvärk imorgon? Jajemän! 

Årets hittills skummaste pose…bjuder på den.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  annie
  17 juni, 2013 at 15:13

  åh! såg roligt ut- skulle varit med men hann inte 🙁 lät som du tränade åt mig 🙂

  • Reply
   Helena
   17 juni, 2013 at 20:33

   Annie – det gjorde jag! 😀

 • Reply
  Plan Sverige
  17 juni, 2013 at 15:38

  Heja dig!! 🙂

 • Reply
  Karin FitnessochHälsa
  17 juni, 2013 at 17:35

  Jag kommer garanterat också ha träningsvärk imorgon. 😉

  Roligt det var att träffa dig på riktigt och bra jobbat med utfallsstegen efter det träningspass vi körde!

  Kram

  • Reply
   Helena
   17 juni, 2013 at 20:33

   Ja, det var jättekul att äntligen ses även om det kändes som om vi hade setts hur många gånger som helst innan! 🙂 GRYMT bra jobbat, det kommer att kännas i benen imorgon…

 • Reply
  Uppochhoppa
  17 juni, 2013 at 19:44

  Det ser ut som det var ett toppenpass, och vilken rolig hemlig gäst. Snyggt jobbat av alla inblandade. Träningsvärk är en ynnest, bara att vara glad att du har förmågan att ta ut dig och ta fram den!

  • Reply
   Helena
   17 juni, 2013 at 20:32

   Jag ÄR glad att jag har väldigt lätt att få träningsvärk – I love it! 😀 Du skulle ha gillat dagens pass…next time!

 • Reply
  Fighters high « Health by Helena
  18 juli, 2013 at 08:01

  […] och Annica i en tidigare fight… Today, 08:00 Inga kommentarer Short […]

 • Leave a Reply