access rehab,  Plan Sverige

Tillskott i utlottningen!

Det är väl ingen som har missat att jag samlar in pengar till Plan och deras kampanj ”Because I’m a girl” fram till den 7 september. För varje insamlad tia ska jag göra ett utfallssteg, och som en liten bonus till er alla fina själar som skänker pengar för att utbilda 1000 flickor i Guatemala har jag lyckats få ihop ett antal värdefulla priser som jag lottar ut bland alla som skänker minst 50 kronor. För varje femtiolapp får man en lott i lotteriet, och ju fler femtiolappar…ja, ni fattar.

Gococo och Holistic har sedan tidigare skänkt fina priser, och nu har även min fantastiskt duktiga sjukgymnast David Felhendler (som har hjälpt mig och många andra som den trollkarl han är…) på Access Rehab här i Stockholm slängt in ett pris; en behandling hos honom som normalt kostar bra mycket mer än en femtiolapp. David anpassar behandlingen efter just dina behov, och tro mig – det finns alltid något som är lite snett och vint i kroppen hur perfekt man än tror att man är… STORT tack till David för generositeten och hjälpen att komma ytterligare en bit på väg!

Första tusenlappen är redan i hamn och idag gjorde jag som ni vet mina första hundra utfallssteg. Kom igen – nu ror vi hem de återstående fyra lakanen också…för att vi kan! 

 Älska utmaningen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.