löpning,  mitt Stockholm,  morgon,  vänskap

Gå ut!

Jag kan verkligen inte få nog av att vara utomhus den här årstiden. Både idag och igår har jag promenerat till och från jobbet – en dryg halvmil enkel väg längs vattnet. Världens bästa sätt att vakna på på morgonen (Stockholm är ännu vackrare på morgonen) och ett minst lika bra sätt att rensa huvudet efter arbetsdagens slut. Idag stötte jag på Sara på vägen hem, hon såg lika lycklig ut som jag kände mig och jag konstaterade att sommaren och värmen nog gör de flesta av oss lite gladare.

Planen för kvällen var sedan att för andra veckan i rad hänga med Nike She Runs Sthlm ut på en runda, men när min bästa vän – som skulle ha fött sitt första barn i söndags och alltså nu går över tiden och väntar – ringde och ville ha sällskap för att äta jordgubbar och snacka om allt och inget i eftermiddagssolen ändrades allt. En bästa väns gravida mage går före alla löpargrupper i världen, så istället drog jag på mig löparkläderna och åkte ut till det lilla huset i förorten. Löpningen fixade jag enkelt efter ett par timmars välbehövligt kompishäng genom att välja bort tunnelbanan hem och istället köra en snabbdistans till tvärbanan, ta den två stationer och sedan promenera den sista kilometern hem i kvällssolen. Jag fullständigt älskar den här tiden på året.

En kommentar

  • Karriärkvinna

    Vad härligt det låter med dina promenader före och efter jobbet, och vilken go vän du är till din gravida kompis. (Efter tre graviditeter vet jag hur mycket det betyder! ) Ha en fin kväll! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.