träningsinspiration,  träningsprylar

Inspiration

Det latinska ordet inspiro som betyder inblåsa eller väcka liv i står till grund för ett ord som är extremt viktigt för mig. Inspiration är en av grundstenarna i mitt liv och jag strävar alltid efter att känna inspiration i allt jag gör. Jag umgås gärna helst med människor som inspirerar mig, lovade mig själv för några år sedan att aldrig mer ha ett jobb som inte inspirerar mig och har otroligt svårt för att göra sådant som jag inte känner mig inspirerad av. Min tid är alldeles för dyrbar för att läggas på en massa saker som inte blåser liv i mig. Jag kan skriva spaltmeter i ämnet men lämnar det för nu.

Jag tackar av ovanstående anledning nej till många inbjudningar och events. Det trillar in både det ena och det andra i inboxen när man driver en blogg och det mesta går direkt ner i papperskorgen. När en inbjudan till Casalls pressvisning dyker upp tackar jag dock inte nej. Förra årets visning var en otroligt inspirerande upplevelse och förväntningarna på morgonens visning var inte direkt små.

Casall HIT lanserades dock med en BOOM! Übersnygga Jennie Widegren var återigen frontfigur och tillsammans med ett gäng människor med imponerande kroppskontroll tog de över hela Münchenbryggeriet och levererade energi i kubik (tjejen 30 sekunder in i klippet osar i.n.s.p.i.r.a.t.i.o.n)! Jag var nog inte den enda som blev inspirerad där jag satt, och jag kan knappt vänta på att mitt marathon ska rinna ur benen så att jag kan få kicka igång endorfinerna* på riktigt! TACK Sara och Casall!

Vad inspirerar er?

De var för snabba för min kamera…

4 september lanseras Casall HIT med snygga kompressionskläder, redskap och en app.

* Återkommer i ämnet…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.