löpning,  morgon

Firar livet

Vilken morgon! En helt underbar känsla att få knyta på sig sina Adidas Adios Boost för att ta äntligen få testa att springa i dem. Första rundan efter maran och benen känns otippat pigga, den gröna finisher-tröjan är på och solen strålar från en klarblå himmel. Vid Stadshuset blir jag ofrivilligt fotomodell framför japanska kameror och luften doftar av hav och syren. Kroppen älskar att få svettas igen och jag tackar den för att den orkar med mig och mina idéer. På vägen hem köper jag vattenmelon, för om ett par timmar kommer min bästa vän och hennes vackert höggravida mage till min gräsmatta. Där firar vi idag. Kanske inte nödvändigtvis Nationaldagen – men livet. Vi har ju bara ett och det ska ta mig fan firas!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.