löpning morgon

Firar livet

Vilken morgon! En helt underbar känsla att få knyta på sig sina Adidas Adios Boost för att ta äntligen få testa att springa i dem. Första rundan efter maran och benen känns otippat pigga, den gröna finisher-tröjan är på och solen strålar från en klarblå himmel. Vid Stadshuset blir jag ofrivilligt fotomodell framför japanska kameror och luften doftar av hav och syren. Kroppen älskar att få svettas igen och jag tackar den för att den orkar med mig och mina idéer. På vägen hem köper jag vattenmelon, för om ett par timmar kommer min bästa vän och hennes vackert höggravida mage till min gräsmatta. Där firar vi idag. Kanske inte nödvändigtvis Nationaldagen – men livet. Vi har ju bara ett och det ska ta mig fan firas!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linda
  6 juni, 2013 at 09:19

  Låter som en härlig start på dagen! Här firar vi med barnen, en ledig dag med familjen. En massa mys, för som du skriver vi lever bara en gång! Kram

 • Reply
  Heidi
  6 juni, 2013 at 09:52

  Såå snygg du är i tischan!
  Du, jag undrar för vilka ben Boost-dojorna passar?
  Tror du det går bra med lätt överpronation (har hittills kört med Kayano).

 • Reply
  Rund är också en form!
  6 juni, 2013 at 19:01

  Låter som en skön runda! Visst är det härligt vad kroppen klarar av? 🙂
  Vad tyckte du om skorna nu då? *nyfiken*

 • Reply
  Sofia
  8 juni, 2013 at 06:13

  Bästa skon. De har förgyllt min löpning.

 • Leave a Reply