löpning,  mitt dalarna,  utmaningar

Andra dagen

Efter en natt helt ensam(!) på vandrarhemmet här i Evertsberg är det då dags att springa den andra och sista sträckan hem. Träningsvärken jag har i låren efter gårdagens allt parerande över rötter och stenar är smått brutal, men jag räknar med att mjuka upp den efter ett par kilometer. Mina ömmande fötter och mörbultade stortår kommer förmodligen att domna bort efter någon halvmil.

Det finns en massa fler krämpor och känningar jag skulle kunna skriva om, men istället väljer jag att konstatera att jag har sovit väldigt gott i den gamla våningssängen, att vätskebalansen i kroppen verkar vara helt ok igen efter gårdagens bastulöpning och att det faktiskt känns lite svalare ute idag. Jag gick upp tidigt för att beta av ett par timmar i det svala morgondiset och minimera antalet kilometer i den värsta sommarvärmen…det kommer att bli utmanande nog ändå att ta sig de 43 återstående kilometrarna hem.
Mitt enda fokus idag är målet i Mora och kramarna som väntar där. Wish me luck.

20130708-063209.jpg

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.