löpning,  mitt dalarna,  utmaningar

Jag gjorde det!!!

Jag är hemma. Klockan 12.40 idag sprang jag över mållinjen i Mora efter dagens etapp på 42,7 km. Min älskade familj mötte upp och jag grät av smärta och lättnad över att ha avslutat den 90 kilometer långa löpningen som jag startade bara 27 timmar tidigare. Jag ska berätta om hela äventyret, men jag måste faktiskt landa lite först…just nu njuter jag av känslan av att ha klarat av något som jag tvekade över ett antal gånger längs vägen.

STORT tack för alla uppmuntrande ord och hälsningar jag har fått från er alla – det har hjälpt mig hela vägen! Jag kommer snart att berätta hur det kändes hela vägen från Berga by till Mora – den jobbigaste löpningen jag någonsin har upplevt.

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.