mitt dalarna,  morgon

Heja kroppen!

Imorse kunde jag för första gången sedan i måndags ha riktiga skor på mig (efter ett par dagar i flip-flops och Fivefingers) när jag gick på min morgonpromenad, och dessutom kunde jag nästan hålla mitt normala promenadtempo. Kroppen är ju helt fantastisk ändå, från att nästan inte kunna röra sig framåt ena dagen till att knappt tre dagar senare ta sig 8 kilometer i fantastisk dalasommarmiljö. Hade Filip Hammars sommarprat i öronen och kan verkligen rekommendera er att lyssna på det – klokt och bra.

Frukosten har landat i magen och kaffekopp nummer jagharingenaning är precis upphälld. Vädergudarna är med oss även idag, solen skiner från en fullständigt klarblå himmel och idag blir det nog årets badpremiär. Jag tittade till Orsasjön på håll längs promenaden och den ser minst sagt sval och skön ut. Idag blir en bra dag…igen.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.