frukost,  morgon

Juli

Ja, så kom då dagen. Sista arbetsdagen innan semestern. Hur bra jag än trivs på jobbet är det onekligen en skön känsla att veta att det nu väntar en period utan en massa krav och tider att passa, och jag känner ett lugn i hela kroppen. Det var inte alls svårt att kliva upp när klockan ringde strax innan 5 och vetskapen om att jag bara jobbar halvdag idag känns välplanerat (tack Helena!).

Ett par ärenden ska fixas efter jobbet (jag borde färga mina solblekta ögonfransar – var gör jag det i stan när mitt vanliga ställe inte har några tider…hjälp!?), tvättstugan ska besökas och väskan ska packas för ett par veckor borta från huvudstaden. En digital detox kan vara på sin plats och det ska jag nog starta semestern med. Ingen klocka ska ställas på 04.55 på ett bra tag och kalendern är i stort sett tom en månad framåt. God morgon juli – du är efterlängtad.

Jordgubbar och vattenmelon, jag får aldrig nog.

Psst…det finns fortfarande lite kläder kvar från min rensning igår.

En kommentar

  • Snorkkis

    Härligt med semester. Konstigt det där hur man ställer sig in på att få ledigt och absolut inte skulle orka en vecka till. Mentala lurigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.