livet är nu,  löpning,  morgon

Mellanlandning

Efter två sköna veckor i Dalarna är jag tillbaka i Stockholm med två stortånaglar fattigare, ett marklyftsrekord rikare och en massa känslor och funderingar som cirkulerar i kropp och huvud. Jag har omvärderat livet väldigt mycket, och ännu mer insett att jag lever nu och att jag bara har den här chansen på jorden…jag kan inte säga det till mig själv och er alla andra nog många gånger.

Det är en snabbvisit i min hemstad den här gången. Jag packar upp, tvättar och packar om. På fredag åker jag och min älskade moster till Göteborg för att från en premium-ståplats bevittna mitt livs eviga frikort på Ullevi. Det ska bli strålande sol hela helgen, jag åker med en av mina absoluta favoritpersoner på jorden och världens hetaste man står på scenen – det kan knappast bli bättre.

Jag har börjat min onsdag på det bästa sättet jag vet – med en kopp kaffe, en löprunda och en stund i tystnad på bryggan. Ett par viktiga pusselbitar faller på plats varje gång, och min dag får en liten guldkant redan innan resten av stan har vaknat. Livet är nu.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.