glädje mitt dalarna

Överlyxigt

Jag var nära att stänga av klockan och somna om imorse när den ringde 05.45…en sen kväll med rosédrickande och alldeles för lite sömn var ingen optimal uppladdning inför söndagens utflykt. Såhär i efterhand är jag så glad att jag trotsade John Blund, tog mig i kragen och stod redo när mamma och hennes morbror plockade upp mig och min moster. En helt underbar dag i skogen med en massa skratt, kaffe i plastmugg, grym benträning och en jäkla massa vitaminer i magen och hinkarna. Avslutningen med älgfärsbiffar i solen var liksom bara pricken över i.
Vilken otrolig lyx det är att ha det här bara en liten bilresa bort!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Varför tveka? « Health by Helena
  28 juli, 2013 at 20:28

  […] Överlyxigt […]

 • Reply
  Nina
  28 juli, 2013 at 20:53

  Dendär skogen! Vilken guldgruva att ösa ur, på flera sätt. Ladda, ladda liksom.

 • Reply
  Annika - strongday.se
  28 juli, 2013 at 21:16

  Man vänjer sig snabbt med lyxen kring att ha bären utanför porten. När jag kom tillbaka till stan idag och kollade på blåbären såg jag adde kostade 27 kr för en liten ask i frysen!!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  28 juli, 2013 at 23:10

  ÅÅÅH, vilken lyx!!!! Som tur är kommer jag själv få möjligheten att gå bananas i skogarna alldeles strax. Så att jag också kan få frossa bär! Värsta bästa lyxen ju!

 • Leave a Reply