löpning,  morgon,  sommarpratare

Sköna söndag

Idag gav jag mig äntligen ut på den första löpningen sedan niomilaäventyret. För exakt en vecka sedan sprang jag 47 kilometer men idag nöjde jag mig med 7 kilometer, och det räckte gott och väl. Det blev en lugn och skön runda, hela samhället sov fortfarande och det enda som hördes var mina egna steg. Total mental avkoppling och så skönt att få springa igen!

Efter sju dagar av gassande sol har den här söndagen börjat mulet och svalt, och jag tänker spendera förmiddagen med att läsa, hänga med moster, dricka kaffe och lösa ett och annat (beroendeframkallande) sudoku. Kanske lyssnar jag på någon sommarpratare också. Är det någon mer som har samma plan så kan jag varmt rekommendera Leo Razzak – vilken hjälte!

Extra gott efter morgonlöpning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.