access rehab

Måndag hos trollkarlen

Måndag. Första dagen efter den lååånga semestern och jag vaknade imorse helt ovant till en väckarklocka igen. En enda kund på hela dagen dock, så inklusive egen träning spenderade jag inte mer än två timmar på jobbet. Lagom start kan jag tycka. Direkt från gymmet susade jag till Sveavägen, där världens bästa sjukgymnast väntade med ett flin för att få knäcka loss en stackars nerv som hade hamnat lite i kläm för en och en halv vecka sedan när jag långsamt ökade mig upp till 100 kilo i marklyft. Att lyfta 80 kilo snett uppåt höger var visst ingen hit för ryggen. David var dock som vanligt en trollkarl och nu är strålningarna i höger ben bortblåsta…och jag kan träna som jag vill igen – hurra! Hittills är det ingen av mina otaliga träningrelaterade åkommor som David inte har bemästrat och fixat, och jag är så glad att jag sprang på honom den där helgen i Sunne för över två år sedan!

Dag två på höstterminen 2013 (aka tisdag) inleds med en ledig förmiddag, och då tänker jag mig en skön innan-frukost-löprunda i solen tillsammans med min nya klocka från Polar som jag unnade mig själv under semesterns sista vecka. Garmin göra sig nämligen icke besvär längre när den får för sig att ladda ur batteriet mitt under en vasaloppslöpning eller när den inte vill laddas utan att först vara helt urladdad innan. Så det så.

Amen.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Aniika
  6 augusti, 2013 at 21:38

  En lagom start, indeed! Det är alltid lite trögt att komma igång efter semestern, själv kom jag knappt ihåg hur jag skulle ställa väckarklockan i morse! 🙂

 • Reply
  Fredagsträning « Health by Helena
  7 augusti, 2013 at 13:58

  […] Måndag hos trollkarlen […]

 • Reply
  Annika - strongday.se
  7 augusti, 2013 at 14:15

  Vad kul, har faktiskt kollat på exakt samma klocka. ÄLskar färgen. Än så länge – är du nöjd?

  • Reply
   Helena
   7 augusti, 2013 at 21:18

   Än så länge – mycket! Återkommer när jag har sprungit lite mer med den… 🙂 Batteritiden är dock över alla förväntningar – 4 MÅNADER i stand by. Försök med det ni Garmin…

 • Reply
  Fokus på rätt sak « Health by Helena
  16 augusti, 2013 at 17:27

  […] skänker en femtiolapp eller mer finns chansen att vinna fina priser från Gococo, Holistic eller ett besök hos min egen trollkarl. Jag måste dessutom göra ett utfallssteg per tia som kommer in…jag har redan 205 stycken […]

 • Leave a Reply